Galletes de mantega amb flors de romaní

Publicat dia 26 març 2012 galletes. General

Vaig veure aquestes galletes amb flors d’espígol aquí i vaig pensar que era un bon moment per fer-les amb flors de romaní, ara que estan esplendorosos i amb aquest color lila tan atraient. Si no teniu romaní a casa segur que per fora vila o per la muntanya en trobareu. Les galletes són molt fines i les floretes deixen anar un gust suau i aromàtic que les fa especials. Si teniu espígol no el desaprofiteu i provau-les-hi també. A més, no duen ou i son una bona opció per a la gent que n’és al·lèrgica.

Ingredients

170 gr farina tamisada
110 gr mantega
50 gr sucre en pols
2 cullerades de flors de romaní

En un bol posam la farina amb el sucre, la mantega a temperatura ambient i les flors de romaní. Mesclam bé i feim un tub d’uns 4 cm de diàmetre que embolicarem amb paper film. El posam a la gelera durant 30 minuts com a mínim. Passat aquest temps encalentirem el forn a 160ºC. Tallarem el tub en galletes d’1 cm. Les posarem en una palangana coberta amb paper vegetal o amb un silpat i les enfornarem uns 15 minuts o fins que vegem que les voreres estan daurades. En treure-les les deixarem refredar sobre una reixa i ja estaran a punt per menjar!

 

Receptes similars: galletes

Créme brûlée de pomes amb galetes d’espígol

Publicat dia 6 novembre 2015

La créme brûlée és una recepta francesa senzilla d’ou, semblant a la crema catalana. Els ingredients són quasi els mateixos, només que la créme brûlée du nata i es cou al bany maria. Ara que és temps de pomes m’han semblat adients…

Llegeix-ne més

Pastissets antics amb confitura de pebres i sobrassada

Publicat dia 7 novembre 2013

La rebosteria de les Illes Balears és rica i variada: masses tovades, farcides, mantecados, torrons, crespells, doblegats, pastes salades amb carn, verdures o peix; coques bambes, quartos, panades., cocarrois, confitures… i la reina indiscutible i reconeguda a tot arreu: l’ensaïmada….

Llegeix-ne més

Receptes similars: General

Coca de jonquillo

Publicat dia 31 març 2017

No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…

Llegeix-ne més

Pastís Òpera

Publicat dia 7 març 2017

El Pastís Òpera és un pastís clàssic de la rebosteria francesa, l’autoria del qual s’atribueix a diversos pastissers de renom. El que sí sembla clar és que el seu nom fa honor a l’edifici de l’Òpera Garnier de París. Aquest…

Llegeix-ne més

Comenta