Raviolis vegetals farcits de verduretes

Publicat dia 13 juliol 2012 entrants. Receptes salades. verdures

Verdures que amaguen verdures, petits farcellets que semblen bombonets vegetals, lleugers, recurrents, pràctics,… així són aquests raviolis de carabassó. És cert que hi ha plats molt més pràctics de fer però provau-los, veureu com vos satisfaran, n’estic segura. A més, podeu farcir-los del que tengueu a la gelera, no fa falta que vos compliqueu massa.

Si teniu una mandolina vos estalviareu feina. Si no en teniu procurau tallar el carabassó ben prim o es trencarà.

La idea d’aquests raviolis la vaig trobar a la “Lecturas cocina”. Amb aquestes quantitats n’he fet uns 20.

Ingredients

2 carabassons llargs

200 gr pastanagues

50 gr mongetes verdes

6 espàrrecs

50 gr carabassó

1 terrina de formatge cremés

2 cullerades parmesà ratllat

1 branca romaní fresc

Courem al vapor les pastanagues pelades i tallades a tires, les mongetes i els espàrrecs durant 10 minuts. Ho tallarem a daus molt petits i hi tallarem el carabassó cru. Hi afegirem els formatges i el romaní picat. Salpebrarem i ho reservarem.

Amb una mandolina tallarem tires llargues del carabassó. Disposarem dues tires en forma de creu, hi posarem una culleradeta de les verdures i tancarem el boliquet. Quan acabem de fer-los tots els marcarem per les dues cares en una paella i els deixarem en una palangana.

Encalentirem el forn a 150ºC i els courem uns 10 minuts més. I ja els tendrem a punt!

Receptes similars: entrants

Coca de jonquillo

Publicat dia 31 març 2017

No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…

Llegeix-ne més

Croquetes de sípia en la seva tinta

Publicat dia 24 març 2017

Per fer aquestes croquetes em vaig basar en una recepta d’Els fogons de la Bordeta perquè em va semblar una idea magnífica.  Ara és una bona època per a la sípia ja que ens trobam en plena temporada i en trobam…

Llegeix-ne més

Receptes similars: Receptes salades

Escaldums

Publicat dia 16 febrer 2017

  M’agrada publicar receptes tradicionals perquè pens que és una bona manera de fer-les viure, de donar-les pervivència en el temps. Sé que no aportaré massa amb aquesta però m’interessa que sigui aquí per a què pugui ajudar a qui…

Llegeix-ne més

Mousse de llenties beluga

Publicat dia 5 febrer 2017

La llentia beluga, anomenada així per la seva semblança amb el caviar, és la varietat més petita que es comercialitza d’aquesta llegum. Tot i les seves petites dimensions és la llentia amb  més proteïna d’origen vegetal.  Pel seu petit volum…

Llegeix-ne més

Receptes similars: verdures

Crema de bròquil i cigrons i bon 2017!!!

Publicat dia 12 gener 2017

Aquests dies tan freds reclamen plats de cullera, plats calents i fumejants que ens faci més fàcil soportar les temperatures baixes. La recepta d’avui és una crema lleugera però bastant completa. Si algú de vosaltres fa una dieta vegana basta…

Llegeix-ne més

Carxofes en conserva

Publicat dia 29 abril 2016

La temporada de carxofes va arribant al seu final i és el millor moment per fer-ne en conserva. A més, estan a un preu irrisori. Aquestes que veis aquí les vaig comprar a 49 cèntims per kg en una botiga…

Llegeix-ne més

Comenta