Taulaposada va sortir a “Uep! com anam?” d’IB3. Vàrem fer un frit de mè i les galletes de tondre.

Publicat dia 15 maig 2013 General

Dijous 9 de maig vaig sortir al programa “Uep! om anam? d’IB3, a la secció Es Rebost. Amb l’ajuda de na Deborah vaig fer un frit de mè i les galletes de tondre, galletes que trobareu en aquest mateix blog.

uep_com anam

La recepta de frit de mè és la que feia la meva padrina paterna, que tenia un cafè i del que es deia que era el millor del seu temps. A casa sempre l’hem fet així i el vos recoman de bon de veres.

Si voleu veure el programa ho podeu fer a IB3 “A la carta” o clicant sobre el següent enllaç. En el capítol 104 em podreu veure, en els minuts 11’52, al  minut 47 i a 1:7:47, fent les dues receptes.

Taulaposada a “Uep! com anam?”

Des d’aquí vull expressar el meu agraïment a tot l’equip de la secció “El Rebost”, va ser una experiència inoblidable i un matí molt agradable en companyia de tots ells. Fins ben aviat i molta sort en futurs projectes!

Receptes similars: General

Coca de jonquillo

Publicat dia 31 març 2017

No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…

Llegeix-ne més

Pastís Òpera

Publicat dia 7 març 2017

El Pastís Òpera és un pastís clàssic de la rebosteria francesa, l’autoria del qual s’atribueix a diversos pastissers de renom. El que sí sembla clar és que el seu nom fa honor a l’edifici de l’Òpera Garnier de París. Aquest…

Llegeix-ne més

Comenta