Cake pops

Publicat dia 24 maig 2013 General. postres. receptes dolces

Cake-pops

Pot semblar una paradoxa però quan més cuin és quan manco temps puc dedicar al blog. Avui, que estren nova imatge, em semblava que no ho havia de fer sense publicar una recepta. La darrera setmana he anat tan atrafegada entre feina i classe que no hi ha hagut manera de posar-me a fotografiar els plats que he cuinat. Per a paliar-ho, aquí teniu un post amb els cake pops que vaig fer amb els retalls de la tarta d’aniversari del meu fillol petit.

Aquestes llepolies són ideals per aprofitar els bocins de coca que ens sobren però si vos agraden i voleu aprofundir en el tema, trobareu unes maquinetes elèctriques semblants a una sandwitxera i que són aposta per fer les formes rodones. No he posat quantitats, tanmateix ho vaig fer a ull i serà només indicatiu. Són molt senzilles de fer, ja ho veureu.

cake-pop5

Ingredients

Bocins de coca
Crema de xocolata tipus nutella
Cobertura de xocolata
Confitets o fruits secs picats per decorar
Pals de piruleta

En un bol mesclarem la coca ratllada o picada amb la picadora amb una mica de la crema de xocolata, només la suficient per a què lligui. Alerta a no passar-vos o no vos quedarà compacta. Ho mesclarem bé i farem bolles amb les mans. Fondrem una mica de xocolata de cobertura i hi banyarem la punta de les piruletes. Les clavarem a les bolles i les deixarem reposant a la gelera un temps, per a què agafi consistència.

Fondrem la resta de xocolata de cobertura i quan estigui atemperada hi banyarem les piruletes. Les arrebossarem amb els confitets i deixarem que es sequin. I ja està!

cake-pop4

Nota: aquestes que veis aquí estan fetes amb els retalls que em sortiren per anivellar el pastís. I en lloc de crema de xocolata vaig emprar la cobertura que el cobria i que em va sobrar per lligar les miques. No podem tirar res… els meus nebots varen fer més cas de les piruletes que de la tarta!!!

Receptes similars: General

Coca de jonquillo

Publicat dia 31 març 2017

No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…

Llegeix-ne més

Pastís Òpera

Publicat dia 7 març 2017

El Pastís Òpera és un pastís clàssic de la rebosteria francesa, l’autoria del qual s’atribueix a diversos pastissers de renom. El que sí sembla clar és que el seu nom fa honor a l’edifici de l’Òpera Garnier de París. Aquest…

Llegeix-ne més

Receptes similars: postres

Gelat d’herbes dolces

Publicat dia 5 abril 2016

Em pens que la primavera serà més hivernenca que l’hivern mateix. I tot i que el fred no ens acaba de deixar un geladet casolà sempre ve de gust. A mi m’agrada molt fer-ne per a acompanyar altres dolços, el…

Llegeix-ne més

Pastís cremós de xocolata i avellanes

Publicat dia 26 febrer 2016

Els pastissos de xocolata m’agraden molt, sobretot si són humits i cremosos, per això sovint em decant pels brownies. Aquest, tot i no ser-ho, és una delícia que reuneix totes les qualitats que m’agraden.

Llegeix-ne més

Receptes similars: receptes dolces

Galette de pomes amb licor de cassís

Publicat dia 18 febrer 2016

El licor de cassís és un licor originari de’Occitània que s’elabora amb groselles negres i aiguardent. A mi em recorda als parents francesos que, quan venien de visita a ca la padrina, solien dur presents dels “colmados” que tenien: uns…

Llegeix-ne més

Dolç antic de Nadal

Publicat dia 14 desembre 2015

Tenia molta curiositat per aquesta recepta del llibre La Rebosteria de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera de na Caty Juan de Corral. A casa meva feim matances cada any i en alguna ocasió havia guardat una corna per fer-la, cosa…

Llegeix-ne més

Comenta