Canvis importants

Publicat dia 6 novembre 2013 General

Després d’aconseguir publicar de manera regular durant unes setmanes m’he vist obligada a aturar per alguns fets importants que han tengut lloc en la meva vida.

Siset

Des d’aquest dilluns som la cuinera del bar Siset, un local situat al centre de Palma que aposta per oferir uns menús fets amb producte de temporada, de la terra i a preus assequibles per a la butxaca del consumidor. Em sent molt contenta per la confiança que han dipositat en mi els propietaris del bar i per la llibertat que m’han donat a l’hora de dissenyar els plats que es serviran. La meva tasca consistirà en elaborar plats del dia així com postres i brioixeria casolana per acompanyar els menús i els berenars. Aprofit aquesta pàgina per convidar-vos a venir. Ens trobareu al c/Concepció, 5, davant el que era el Centre Cultural de Sa Nostra, ara seu temporal del Museu de Mallorca.

Una altra de les novetats que m’ha mantingut ocupada és la redacció de 12 receptes, una per mes, per al calendari que la Revista Sa Plaça edita anualment. Ja fa un temps que col·labor amb ells, publicant una recepta a cada número. Aquesta vegada ha estat més especial perquè cada una d’elles té com a protagonista una varietat local de les Illes que he triat depenent de la temporada. Per aquest motiu vull donar les gràcies a l’Associació de Varietats Locals pel seu assessorament i bona tasca en la defensa dels nostres productes.

Sa Plaça

Aniré publicant aquestes receptes aquí, així com moltes altres que aniré fent. El poc temps que em quedi, el vull dedicar al blog, no penseu que me n’oblidi. Demà mateix comptareu amb una d’elles, molt especial per a mi.

Gràcies, com no, a totes les persones que visitau aquest blog o que hi estau subscrits. Cada visita vostra és una paraula de coratge que em fa seguir endavant.

Receptes similars: General

Coca de jonquillo

Publicat dia 31 març 2017

No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…

Llegeix-ne més

Pastís Òpera

Publicat dia 7 març 2017

El Pastís Òpera és un pastís clàssic de la rebosteria francesa, l’autoria del qual s’atribueix a diversos pastissers de renom. El que sí sembla clar és que el seu nom fa honor a l’edifici de l’Òpera Garnier de París. Aquest…

Llegeix-ne més

Comenta