Taulaposada/Corametes serà a la Clastra dels Encants d’Alaró

Publicat dia 19 juny 2015 General

Clastra dels encants

Demà muntaré paradeta a la Clastra dels Encants d’Alaró. Us anim a venir i a gaudir d’un espai on hi trobareu productes de segona mà, vintage, creacions, cuina, artesania i cuina. Un ambient fantàstic que fa que aquesta fira sigui una cita imprescindible en el calendari de cada any.

A la paradeta de taulaposada/Corametes hi trobareu galettes, panades dolces, duquesses salades, pastissets de poma, barretes de xocolata i moltes altres delícies. Veniu amb la panxa buida i ja veureu quin gust passau!!!

 

Receptes similars: General

Coca de jonquillo

Publicat dia 31 març 2017

No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…

Llegeix-ne més

Pastís Òpera

Publicat dia 7 març 2017

El Pastís Òpera és un pastís clàssic de la rebosteria francesa, l’autoria del qual s’atribueix a diversos pastissers de renom. El que sí sembla clar és que el seu nom fa honor a l’edifici de l’Òpera Garnier de París. Aquest…

Llegeix-ne més

Comenta