Amb la taula posada

Des de ben petita m’he sentit atreta per tot el que envolta el món de la cuina, com elaborar els plats, els estris que s’hi empren o tastar el que contenen les olles; i molts dels meus records hi estan lligats d’una manera o l’altra. Els meus pares cuinen amb generositat i estimació i és d’ells d’on prové gran part del que sé.

Menjar cada dia és un privilegi i també un bon moment per compartir amb els amics i la família. Sempre m’ha agradat tenir gent a casa. Com que habitualment cuin per a mi sola, no ho tenc fàcil a l’hora de fer plats molt elaborats. És per aquest motiu que aprofit quan hi ha convidats per posar en pràctica tot allò que m’ha cridat l’atenció.

 

El que aquí publicaré és la meva herència culinària, receptes meves i d’altres que he anat refent a la meva mida. Aquest blog no té més intenció que intercanviar idees i formar part de qualque manera del món blocaire de la cuina, extensíssim i apassionant. Esper que qui el visiti hi trobi el que cerca i que d’alguna manera, encara que sigui virtualment, a casa meva hi trobi sempre la taula posada.