Receptes salades

Entrants
Bombó cruixent de figa i formatge de cabra amb ensalada
Brandada de bacallà amb confitura coenta de pebres i xips de remolatxa
Colflori en motllo amb botifarró
Cremós de formatge búlgar amb pesto vermell i bastonets de romaní
Crêpe d’ensalada de marisc i salsa tàrtara
Croquetes cremoses de pollastre
Croquetes de blaves
Croquetes de carxofa i foie
Croquetes de sípia en la seva tinta
Crumble de carabassa amb feta i sàlvia
Espàrrecs amb crema de tàperes
Frit de pastanagues morades
Granada d’albergínies
Iogurt de tonyina amb coulis de pebres torrats
Hummus
Hummus de pastanaga
Labneh amb ensalada de taronja i tapenade de kalamates
Menestra de verdures amb gremolata de festucs
Milfulls de bolets i moniato
Mousse de formatge maonès amb figues en pedro ximénez i sàlvia
Mousse de llenties beluga
Muffins amb gamoneo i confitura de tomàtiga
Mutabal
Musclos Bloody mary
Parmentier amb ceba caramelitzada
Patates farcides de salmó amb mantega aromàtica
Patató a la brava
Raoles de tronxo de bleda amb massa mare
Raviolis vegetals farcits de verduretes
Rotllets d’albergínia amb formatge feta
Rotllet de cuixot salat, poma caramel·litzada i formatge blau
Rotllets de neules d’arròs amb salmó fumat
Tarta tatin de patató, tomàtiga i formatge de cabra
Tartaletes amb verdures confitades i formatge cottage
Tàrtar de salmó

Terrina suau de carxofes
Timbal fresc de bacallà
Tomàtigues farcides i la seva sopeta freda

Ensalades
Ensalada cruixent amb bacallà fumat i vinagre balsàmic de mango
Ensalada de contrasts
Ensalada de llamàntol amb hummus de pastanaga i cruixent d’alga nori
Ensalada de mill i calamars picants
Ensalada de pollastre de la coronació
Ensalada de taronja i bacallà
Ensalada tèbia de carxofes amb pesto vermell
Ensalada de tomàtigues cor de bou amb sardines en conserva casolana i alvocat
Ensalada de tomàtiga i nectarina amb mozzarella de búfala i oli d’alfabeguera
Ensalada thai de pollastre
Labneh amb ensalada de taronja i tapenade de kalamates

Taboulé d’ordi

Carpaccios

Carpaccio de carabassó amb salsa Bigalot

Cremes i sopes
Batut fresc de cogombre amb llet de civada
Crema de bròquil i cigrons
Crema de carabassa i mango
Crema de carabassa i xitaques
Crema de moniato i carabassa rostida especiada
Gaspatxo verd
Pho bo (sopa vietnamita)
Sopa de síndria i tomàtiga amb alfabeguera
Sopa freda de remolatxa

Carns
Aguiat de pollastre i plàtan amb arròs gessamí
Ànnera amb olives trencades
Arròs basmati amb pollastre especiat i mango
Boliquets de pollastre amb poma
Broquetes de kofta de mè, ensalada de iogurt i cogombre i baba ghanoush
Conill farcit de carxofes confitades i albergínia amb salsa de codonyat
Cuixetes de pollastre amb espinacs i pesto
Escaldums
Fricandó
Frit de menuts de gallina i pollastre
Galtes de vedella amb gremolata d’avellanes i xutnei de pinya
Greixonera dels darrers dies
LLom de porc agredolç amb cebetes
Mini-hamburgueses de vedella amb compota de poma
Peus de porc gratinats
Picada de vedella a l’estil de Jamie Oliver
Pollastre cruixent amb carxofes confitades i salsa de safrà
Pollastre al vi amb picornells i blaves
Pollastre farcit de brie amb risotto de tomàtigues seques
Pollastre rostit amb herbes i mel
Popietes de llom amb salsa de raïm
Souvlakis (pintxos de porc) amb menta i fonoll i pa de pita especiat
Terrina de peus de porc i picornells amb crema d’alls rostits i pebres torrats aromatitzats
Xups de pollastre amb cunyes de moniato i salsa satay

Ous
Arròs amb espinacs saltejats i ou poché
Crêpe d’ensalada de marisc i salsa tàrtara
Ous farcits amb triple versió de salmó
Remenat de bolets de temporada
Truita de patates i carxofa amb sobrassada
Truita llorencina

Pasta, cereals i arròs
Arròs basmati amb pollastre especiat i mango
Arròs amb espinacs saltejats i ou poché
Arròs negre
Arròs vermell amb picornells i tofu
Boliquets de col amb búlgur i xitaques i concentrat de tomàtigues seques
Espaguetis amb verdures al forn, ou mollet i pesto de julivert amb cacauets
Linguine amb pesto de bròquil
Macarrons a la pastora
Macarrons gegants farcits
Paella de verdures amb arròs integral
Pollastre farcit de brie amb risotto de tomàtigues seques
Raviolis d’Afuega’l pitu vermell amb salsa de carabassa
Raviolis de pasta feta a casa amb verdures i pesto
Rotllets de neules d’arròs amb salmó fumat
Tallarines negres amb sípia i llagostins

Peix i marisc
Bacallà amb llet
Baps amb bonítol marinat, pebres torrats i rúcula
Bonítol en conserva
Brandada de bacallà amb confitura coenta de pebres i xips de remolatxa
Carabassons farcits de lluç
Carxofes farcides de peix
Cevitxe de lluç

Croquetes de sípia en la seva tinta
Ensalada de llamàntol amb hummus de pastanaga i cruixent d’alga nori
Ensalada de mill i calamars picants
Ensalada de taronja i bacallà

Escorball al forn amb puré de xirivies, espinacs i verduretes
Flan de rap i porros amb salsa de piquillos
Hamburgueses de lluç amb crema d’albergínia i romaní
Iogurt de tonyina amb coulis de pebres torrats
Llom de lluç amb crema lleugera d’espàrrecs i gambetes

Molls amb saltejat de pèsols tendres, bulb de fonoll i pastanagues morades
Musclos al vapor
Musclos Bloody mary
Pastissets de mussola amb safrà i salsa de iogurt
Pintxos de lluç amb pesto de rúcula
Pop a la planxa amb allioli de curri
Popietes de salmó i rap amb puré de bròquil i trompetes negres
Ravioli de salmó fumat farcit d’skordalia de nous
Rotllets de neules d’arròs amb salmó fumat

Salmó amanit amb soja i oli de sèsam
Saltejat de calamars i gambes

Suquet de Cap Roig
Tallarines negres amb sípia i llagostins
Tàrtar de salmó
Timbal de sípia, hummus i portobellos
Timbal fresc de bacallà
Tronc de lluç amb crosta verda i allada

Verdures i llegums
Albergínies farcides de verdures i quinoa vermella
Boliquets de col amb búlgur i xitaques i concentrat de tomàtigues seques
Bunyols de pastanaga i halloumi
Falafels amb salsa muhammara
Falafels de carabassa amb salsa chermoula
Hamburgueses vegetals amb llenties i quinoa
Milfulls de bolets i moniato
Pastissets d’albergínia i brossat amb pesto de fonoll
Pizza vegetal amb massa de bròquil
Terrina suau de carxofes
Verdures de tardor amb dukkah de festucs i anacards