Entrants
Coca de pebres torrats i blaves
Coca dolça de xeixa amb tomà tiga
Colflori en motllo amb botifarró
Frit de menuts de gallina i pollastre
Frit de pastanagues
Granada d’albergÃnies
Raoles de tronxo de bleda amb massa mare
Carn
Ànnera amb olives trencades
Escaldums
Greixonera dels darrers dies
Pa i Pastes salades
Coca de pebres torrats i blaves
Coca dolça de xeixa amb tomà tiga
Coca sense tou amb bacallà esqueixat
Cocarrois de moniato i sobrassada
Espinagada
Galletes d’oli amb farina d’espelta
Pa de xeixa
Panades de pasta escaldada
Panades dolces de carn i pèsols
Peix i marisc
Bacallà amb llet
Molls amb saltejat de pèsols tendres, bulb de fonoll i pastanagues morades
Suquet de Cap Roig
Conserves
Olives verdes trempades
Licors i begudes
Còctel “Tiburon”
Herbes casolanes
Dolços
Coca ensaïmada de la padrina Antònia
Coca de patata amb prunes
Estrelles
Galletes de tondre
Gelat d’herbes dolces
Pastissets antics amb confitura de pebres i sobrassada
Pomes “Bellesa de Roma”