Dia 14 de gener em varen fer una entrevista a a la web Incaavui. Em va fer molta il·lusió i els ho vull agrair des d’aquí. Deix l’enllaç per si a algú li interessa i també per a què conegueu la pàgina.
Dia 14 de gener em varen fer una entrevista a a la web Incaavui. Em va fer molta il·lusió i els ho vull agrair des d’aquí. Deix l’enllaç per si a algú li interessa i també per a què conegueu la pàgina.
No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…
Llegeix-ne mésEl Pastís Òpera és un pastís clàssic de la rebosteria francesa, l’autoria del qual s’atribueix a diversos pastissers de renom. El que sí sembla clar és que el seu nom fa honor a l’edifici de l’Òpera Garnier de París. Aquest…
Llegeix-ne més