Caterina taulaposada El que aquí publicaré és la meva herència culinària, receptes meves i d’altres que he anat refent a la meva mida. Aquest blog no té més intenció que intercanviar idees i formar part de qualque manera del món blogaire de la cuina, extensíssim i apassionant.

Arròs basmati amb pollastre especiat i mango

Publicat dia 14 abril 2012 pasta i arròs

L’arròs, per a mi, és més un acompanyament que l’ingredient principal d’un plat. La Recepta del 15 daquest mes proposava aquest cereal com a centre de la recepta i havia de fer alguna cosa. La qüestió és que no som gens arrossera i com que no em ve de gust menjar-ne mai ho tenia malament. Així és que finalment ha sortit aquest plat que m’ha vengut al cap mentre pensava en una altra cosa. No és molt elaborat i he quedat amb les ganes de fer arròs negre, però ho deixaré per una altra vegada i si em surt bé publicaré el resultat.

Ingredients (2-3 persones)

1 pitera i mitja de pollastre picada

2 tasses d’arròs basmati

1/2 mango

1 grapada d’ametlles torrades

llimona, sal, pebre bo

2 cullerades de cúrcuma (només per a l’arròs)

comí, canyella, curri, clau, gingebre, pebre bord

Posam les piteres en un bol i les mesclam amb un raig de llimona, sal, pebre bo i les espècies al nostre gust. Reservam.

Rentam l’arròs un parell de vegades i el bullim amb la cúrcuma. Colam i reservam.

Tallam el mango a daus petitons.

En una paella saltejam les piteres amb un raig d’oli i les anam desfent amb una cullera de fusta per a què no ens quedin pilots de carn. Afegim les ametlles una mica picades en el darrer moment. Ho retiram i saltejam l’arròs lleugerament. Ho servirem calent acompanyat del mango.

Receptes similars: pasta i arròs

Boliquets de col amb búlgur i xitaques i concentrat de tomàtigues seques

Publicat dia 19 gener 2016

Ara que és bon temps de col borratxones m’ha semblat apropiat fer uns boliquets lleugers i vegans per gaudir d’un àpat lliure de proteïnes d’origen animal tot i que sempre n’hi podeu posar, si és que és del vostre gust….

Llegeix-ne més

Espaguetis amb verdures al forn, ou mollet i pesto de julivert amb cacauets

Publicat dia 25 novembre 2015

Feia temps que volia fer alguna recepta amb ou mollet, un ou que podria passar per escalfat però que es bull amb la closca en només 4 minuts i mig. El més complicat és pelar-lo perquè tot i que el…

Llegeix-ne més

Comenta