Corametes es posa en marxa. Coneix els nostres serveis a la web!

Publicat dia 14 novembre 2012 General

El post d’avui no és d’una recepta sinó d’un projecte de futur. Corametes és el nom de l’empresa que la meva cosina Malen i jo hem posat en marxa i en el qual ens oferim com a cuineres a domicili. Tot i que el temps són complicats estam molt animades i convençudes amb aquesta iniciativa amb la qual volem oferir un servei de qualitat en el món de la gastronomia a Mallorca.

Dia 18 de novembre ens estrenarem a la Fira de la Mel de Llubí on hi tendrem un estand. Podreu tastar les nostres  pastes dolces i salades, algunes fetes amb mel i tot a preus anti-crisi  Animau-vos a passar un diumenge agradable passejant pel poble i degustant els nostres productes. Ara només ens queda creuar els dits i esperar que el temps ens acompanyi!

Sabreu una mica més sobre nosaltres visitant la pàgina web http://corametes.com/ Si vos interessa la proposta us podeu posar en contacte a través del formulari de contacte de la mateixa web.

Receptes similars: General

Coca de jonquillo

Publicat dia 31 març 2017

No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…

Llegeix-ne més

Pastís Òpera

Publicat dia 7 març 2017

El Pastís Òpera és un pastís clàssic de la rebosteria francesa, l’autoria del qual s’atribueix a diversos pastissers de renom. El que sí sembla clar és que el seu nom fa honor a l’edifici de l’Òpera Garnier de París. Aquest…

Llegeix-ne més

Comenta