Premi Best blog!

Publicat dia 21 abril 2013 General

Avui he rebut un missatge que m’ha fet molta il·lusió. Na Dolors de Bruixes a la cuina m’ha concedit el premi Best blog, el meu primer premi! si clicau aquí veureu taulaposada amb la resta de blocaires als quals se’ls ha donat el premi.

Gràcies de tot cor, taulaposada és, actualment, una part important de la meva vida, m’ha aportat moltíssimes coses, totes bones. I que agradi als altres em fa molt contenta.

premibestblog

Receptes similars: General

Coca de jonquillo

Publicat dia 31 març 2017

No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…

Llegeix-ne més

Pastís Òpera

Publicat dia 7 març 2017

El Pastís Òpera és un pastís clàssic de la rebosteria francesa, l’autoria del qual s’atribueix a diversos pastissers de renom. El que sí sembla clar és que el seu nom fa honor a l’edifici de l’Òpera Garnier de París. Aquest…

Llegeix-ne més

Comenta