Taulaposada ve a casa teva!

Publicat dia 30 setembre 2015 General

DipticTaulaParada®-1

Després d’un temps treballant per a altres he decidit que ja era el moment de canviar i fer una passa endavant. A partir d’ara em podreu trobar com a cuinera a domicili. Si voleu que algú cuini per a vosaltres sense moure-us de casa, o teniu un lloc pensat on celebrar un àpat, jo vénc al vostre domicili i us ho prepar tot: des del disseny del menú, el parament de la taula, la compra, el menjar i us deix la cuina talment com l’hauré trobada. I si necessitau un espai us puc aconsellar diversos llocs privats on podreu gaudir amb la vostra família i amics d’aquest moment especial que estau cercant.

Els meus menús s’adapten a dietes especials i al·lèrgies o intoleràncies, sempre emprant productes de qualitat, gairebé sempre ecològics, de proximitat i de temporada, comprats en tendes i productors locals per fer una cuina que ens alimenti per dins i per fora.

Si teniu ganes de conèixer els plats i la cuinera d’aquest blog en viu i en directe, us podeu posar en contacte amb mi a través del blog, animau-vos a tenir la taulaposada.

 

Receptes similars: General

Coca de jonquillo

Publicat dia 31 març 2017

No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…

Llegeix-ne més

Pastís Òpera

Publicat dia 7 març 2017

El Pastís Òpera és un pastís clàssic de la rebosteria francesa, l’autoria del qual s’atribueix a diversos pastissers de renom. El que sí sembla clar és que el seu nom fa honor a l’edifici de l’Òpera Garnier de París. Aquest…

Llegeix-ne més

Comenta