Taulaposada comença el cicle de “La Bona Cuina amb receptes del s.XVIII”

Publicat dia 10 desembre 2015 General

Aquest dissabte 12 de desembre impartiré el taller de cuina del s. XVIII del cicle La Bona Cuina que organitza Gastronòmicament. Em fa especial il·lusió impartir-lo perquè per mi és una manera d’enllaçar la meva formació d’historiadora de l’art amb la meva professió actual, que és la cuina. I també perquè saber de quina manera es cuinava en el passat ens ajuda a entendre els plats que tenim avui en dia i de quina manera han evolucionat.

la-bona-cuina-cuina-del-1715

 

Si us fa ganes assistir-hi encara hi sou a temps apuntant-vos a través de la web de Gastronòmicament i que trobareu punxant aquí

 

Receptes similars: General

Coca de jonquillo

Publicat dia 31 març 2017

No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…

Llegeix-ne més

Pastís Òpera

Publicat dia 7 març 2017

El Pastís Òpera és un pastís clàssic de la rebosteria francesa, l’autoria del qual s’atribueix a diversos pastissers de renom. El que sí sembla clar és que el seu nom fa honor a l’edifici de l’Òpera Garnier de París. Aquest…

Llegeix-ne més

Comenta