Ja tenim el Menú de Nadal i Cap d’Any a punt

Publicat dia 16 desembre 2015 General

Ja hem confeccionat el menú de Nadal i Cap d’Any per a què pugueu compartir la taula amb els vostres amics i família sense haver-vos de preocupar per la cuina. A taulaposada us ho posam ben fàcil, si estau interessats us podeu posar en contacte amb mi a través del blog: taulaposada@gmail.com. Es pot adaptar el menú a al·lèrgies i a dietes especils

Menú Nadal-Cap d'any 2015

Receptes similars: General

Coca de jonquillo

Publicat dia 31 març 2017

No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…

Llegeix-ne més

Pastís Òpera

Publicat dia 7 març 2017

El Pastís Òpera és un pastís clàssic de la rebosteria francesa, l’autoria del qual s’atribueix a diversos pastissers de renom. El que sí sembla clar és que el seu nom fa honor a l’edifici de l’Òpera Garnier de París. Aquest…

Llegeix-ne més

Comenta