Delícies de xocolata

Publicat dia 28 maig 2012 General. postres

Amb aquesta recepta particip a Film & Food, un blog que té per objectiu fusionar el cinema i la gastronomia. En el repte d’avui es basaven en la pel·lícula “Charlie i la fàbrica de xocolata” i es demanava que els particpants fessin una recepta d’alguna cosa dolça, que es pogués menjar en porcions individuals com xocolatines, gominoles, xupa xups,… i jo he fet aquests bombonets molt senzills i ben dolcets que es poden fer de la forma i el tamany que es vulguin. Reconec que no he tengut massa temps i que una altra vegada m’ho curraré una mica més.

Ingredients

200 gr xocolata per fondre

200 gr sucre glas

2 cullerades de nata líquida

cacau en pols

Fondrem 55 gr de xocolata amb les dues cullerades de nata en el microones o al bany maria. Ho mesclarem amb el sucre en pols i ho lligarem fins que tenguem una massa manejable. En una superfícies neta hi espolvorejarem una mica de cacau i hi estendrem la pasta amb un aprimador. Amb un motllo farem les formes que desitgem i tornarem a estendre la massa fins que l’acabem.

Deixarem que reposin sobre un motllo durant 12 hores o tot un dia per a què s’assequin. Un cop ho tenim a punt fondrem la xocolata restant i banyarem cada delícia en la xocolata. Deixarem que reposi per a què s’endureixin i ja les tendrem llestes.

Receptes similars: General

Coca de jonquillo

Publicat dia 31 març 2017

No puc deixar d’associar el jonquillo a la meva infància. Ma mare ens en feia unes raoles boníssimes quan estava de temporada. Els meus germans i jo ens les acabàvem sense cap protesta. Res a veure amb els dies de…

Llegeix-ne més

Pastís Òpera

Publicat dia 7 març 2017

El Pastís Òpera és un pastís clàssic de la rebosteria francesa, l’autoria del qual s’atribueix a diversos pastissers de renom. El que sí sembla clar és que el seu nom fa honor a l’edifici de l’Òpera Garnier de París. Aquest…

Llegeix-ne més

Receptes similars: postres

Gelat d’herbes dolces

Publicat dia 5 abril 2016

Em pens que la primavera serà més hivernenca que l’hivern mateix. I tot i que el fred no ens acaba de deixar un geladet casolà sempre ve de gust. A mi m’agrada molt fer-ne per a acompanyar altres dolços, el…

Llegeix-ne més

Pastís cremós de xocolata i avellanes

Publicat dia 26 febrer 2016

Els pastissos de xocolata m’agraden molt, sobretot si són humits i cremosos, per això sovint em decant pels brownies. Aquest, tot i no ser-ho, és una delícia que reuneix totes les qualitats que m’agraden.

Llegeix-ne més

Comenta